Dragon Capital виділила близько 9 млн грн на благодійність у 2016 р.

29.12.2016

Київ, 29 грудня, 2016 г. — Група компаній Dragon Capital, Томаш Фіала і співробітники компанії виділили близько 9 млн грн на спонсорство та соціальні проекти у 2016 р.

Протягом року компанія підтримувала незалежні медіа, науково-аналітичні організації (так звані think tanks), проекти з підтримки і просування реформ, поліпшення бізнес-клімату і боротьби з корупцією, волонтерські організації, що допомагають армії, дитячі будинки, студентів та навчальні заклади, культурні центри та їх ініціативи, спортсменів.

Так, на підтримку Центру економічної стратегії (незалежного центру досліджень державної політики), аналітичної платформи VOXUkraine, проектів з підтримці реформ в Україні, поліпшення бізнес-клімату і боротьби з корупцією було виділено близько 6 млн грн. Для дитячих будинків та волонтерської організації АРМІЯ SOS зібрали близько 0,5 млн грн. На розвиток Київської Школи Економіки, Національного університету «Києво-Могилянська академія», ініціативи з вивчення іноземних мов Go Global, Львівського медіафоруму було виділено понад 0,7 млн грн. На культурні проекти, такі як Чеський культурний центр в Україні, видання книги «Сила безсилих» Вацлава Гавела українською мовою, проект ArtUnitedUs (мурали), на підтримку українських тріатлоністів на міжнародних змаганнях було перераховано понад 1,8 млн грн.

«Я впевнений, що бізнес відіграє важливу роль не тільки в економічному житті країни, але і в соціальному. На жаль, багато соціально важливих і потрібних проектів просто приречені без підтримки, і ми не можемо стояти осторонь, — коментує свої переконання Томаш Фіала, генеральний директор Dragon Capital. — Такий продуктивний спонсорський рік ми завершуємо завдяки часу, ідеям та енергії співробітників Dragon Capital, які разом з компанією також протягом року виділяли особисті кошти на різні соціальні проекти, тим самим інвестуючи в наше майбутнє».

Про компанію Dragon Capital