Конференція членів Transparency International Україна обрала новий склад Правління організації

17.10.2016

15 жовтня конференція членів Transparency International Україна (TI Україна) обрала нове Правління організації. До його складу увійшли діючі члени Андрій Марусов, Юхані Ґроссманн, Віталій Касько, а також двоє нових - колишня заступник міністра економічного розвитку Юлія Клименко та генеральний директор української інвестиційної компанії «Dragon Capital» Томаш Фіала.

На початку конференції учасники прослухали вітальне відеозвернення від голови всесвітнього руху Transparency International. «За останні два роки ТI Україна досягла значних цілей. Ми покладаємо великі надії на нові досягнення і працездатність вашого відділення. Зараз, коли Україна отримала понад мільярд доларів від МВФ, відповідальність Transparency International полягає в моніторингу і забезпечення того, щоб ці кошти були використані за призначенням », - сказав Уґас.

Всього обратися в члени Правління TI Україна виявили бажання сім чоловік. Всі вони представили своє бачення реалізації стратегічних пріоритетів організації та свого внеску в її діяльність.
На конференції були присутні 35 членів організації, кожен з яких міг голосувати максимум за п'ять кандидатур. Голоси розподілилися наступним чином:

Юхані Ґроссманн - 31,
Віталій Касько - 29,
Юлія Клименко - 29,
Андрій Марусов - 31,
Олег Проців - 1,
Андрій Слюсар - 11,
Томаш Фіала - 33.

Новообране Правління провів своє перше засідання, на якому чотирма голосами з п'яти вибрало свого голови - їм знову став Андрій Марусов. Він запевнив, що новий склад Правління буде плідно працювати над втіленням стратегічних пріоритетів ТЕ України.

Про компанію Dragon Capital