Dragon Capital придбав ТРЦ «Victoria Gardens» у Львові

07.03.2018
Компанія Dragon Capital Investments Limited, яка входить у групу компаній Dragon Capital, завершила угоду з придбання торгово-розважального центру «Victoria Gardens» (м. Львів) у двох турецьких приватних інвесторів.

Сторони погодились не розкривати вартість угоди.

ТРЦ «Victoria Gardens», який було відкрито у 2016 році, є найбільшим з трьох торгових центрів, що працюють зараз у місті.

Томаш Фіала, генеральний директор Dragon Capital: "Ми раді оголосити про додавання першокласного торгово-розважального центру до нашого портфеля комерційної нерухомості. ТРЦ «Victoria Gardens» — наше перше придбання за межами Київської області, і, не випадково, він розташований у Львові, одному з найбільш динамічних міст України. Ми віримо в потенціал розвитку міста та цього нещодавно відкритого торгового центру. Зараз наша увага зосереджена, насамперед, на завершенні будівельних робіт та збільшенні популярності «Victoria Gardens» серед відвідувачів за допомогою активного маркетингу та оптимізації існуючого набору орендарів. "

ТРЦ «Victoria Gardens» з загальною орендною площею 48229 кв. м. розташований на півдні Львова між густонаселеним і зростаючим житловим районом та міжнародним аеропортом «Львів».

"Наші зусилля, спрямовані на створення високоякісного та зручного для клієнтів проекту, досягли логічного фіналу розвитку. Ми раді, що професійний інвестор Dragon Capital високо оцінив нашу роботу", - говорить Сергій Овчинніков, представник продавців.

ТРЦ «Victoria Gardens» складається з двох основних торгових поверхів і двох паркувальних майданчиків на 1500 автомобілів. Серед основних орендарів - Silpo, Foxtrot, Argo, New Yorker, LPP Group, Multiplex кінотеатр та розважальний центр Papashon.