Dragon Capital консолідував 100% West Gate Logistic

04.07.2018
Компанія New Ukraine PE Holding (NUPEH), що входить до групи компаній Dragon Capital та основним акціонером якої є фонд прямих інвестицій Dragon Capital New Ukraine Fund, завершила угоду з придбання 40% West Gate Logistic, логістичного комплексу класу А в с. Стоянка Київської області, у GLD Holding GmbH, сконсолідувавши таким чином 100% власності в об’єкті.

West Gate Logistic був побудований у 2008 році, його загальна площа становить 97 200 кв. м, орендна – 96 300 кв. м. Ключові орендарі – Ekol Logistic, DC Ukraine, Rhenus Revival, Mary Kay.

Компанія New Ukraine PE Holding придбала 60% West Gate Logistic в жовтні 2016 р., одночасно з придбанням складського комплексу East Gate Logistic в Бориспільскому районі Київської області.

«Ми раді, що нам вдалося консолідувати 100% власності West Gate Logistic, найбільшого складського об’єкту в нашому портфелі, та одного з найбільших комплексів у Київській області. Це придбання відповідає нашій вірі у сектор професійної складської нерухомості та продовження економічного відновлення в Україні в цілому», - говорить Томаш Фіала, генеральний директор Dragon Capital.

«Ми заснували West Gate Logistic ще у 2008 році і на сьогоднішній день, через 10 років, це все ще провідний логістичний комплекс в Київській області. Ми раді продати решту наших акцій провідному інституційному інвестору в нерухомість України», - каже Леопольд Сендлер, генеральний директор GLD Holding GmbH.

Про Dragon Capital

Dragon Capital - одна з найбільших груп компаній в Україні, які працюють в сфері прямих інвестицій і фінансових послуг і надають повний спектр інвестиційно-банківських і брокерських послуг для корпоративних і приватних клієнтів. Компанія заснована в 2000 році в Києві та має успішний 18-річний досвід прямих інвестицій в Україні.

Про Dragon Capital New Ukraine Fund

Dragon Capital New Ukraine Fund - фонд прямих інвестицій, створений компанією Dragon Capital спільно з Ukrainian Redevelopment Fund в листопаді 2015 року.

Dragon Capital New Ukraine Fund інвестує в різні сектори української економіки, забезпечуючи підприємства фінансової та управлінської підтримкою для підвищення ефективності, модернізації технологій і забезпечення довгострокового зростання.

Ukrainian Redevelopment Fund, LP - приватна інвестиційна структура, яка фокусується на особливих ситуаціях і прямих інвестиціях в Україну. Основний інвестиційний радник URF - Soros Fund Management, приватний інвестиційний радник ряду приватних інвестиційних фондів, керованих виключно в інтересах клієнтів сім'ї Сороса.

Про GLD Invest Group

GLD Invest Group — приватна група компаній, яка в основному інвестує в сферу нерухомості на території Австрії та Центральної і Східної Європи. GLD пропонуємо своїм клієнтам нерухомість А-класу в престижних локаціях, відповідність західним стандартам і міжнародний склад орендарів з хорошими рейтингами і стабільною дохідністю. Проекти, які в основному включають в себе логістичні об'єкти та офісні будівлі, плануються, будуються, здаються в оренду і продаються в Центральній і Східній Європі.