Dragon Capital придбав UnexBank

16.04.2021
Група компаній Dragon Capital спільно з банкіром Іваном Світеком завершили угоду з придбання 100% акцій ПАО «Юнекс Банк» (75,01% та 24,99% акцій відповідно) у групи компаній Смарт-Холдинг.

Dragon Capital та Іван Світек зацікавлені у розвитку UnexBank та володіють необхідною експертизою, щоб вивести його на топові позиції рейтингів лідерів банківського сектору України.

«В цій угоді ми раді бути партнерами з Іваном Світеком. Він має величезний досвід і прекрасну репутацію у банківському секторі. Сьогодні пан Світек також призначений Головою правління UnexBank. Ми впевнені, що для банку та його команди це чудова можливість реалізувати свій потенціал та зробити серйозний ривок у розвитку, — коментує угоду Томаш Фіала, генеральний директор Dragon Capital. — Ми плануємо, що протягом наступних кількох років банк стане одним з лідерів за якістю обслуговування клієнтів, а також впровадження нових інноваційних продуктів».

Ми вдячні команді Національного Банку України та нашому контрпартнеру по угоді, Смарт-Холдингу, за сприяння в успішному завершенні угоди в намічені терміни.

Про Dragon Capital

Dragon Capital - одна з найбільших груп компаній в Україні, яка працює у сфері прямих інвестицій та фінансових послуг, надаючи повний спектр інвестиційно-банківських та брокерських послуг для корпоративних та приватних клієнтів. Компанія була заснована у 2000 році та має багаторічний успішний досвід прямих інвестицій в Україні.

.