Dragon Capital повідомляє про розв'язання проблеми Державною податковою службою України

03.07.2020
Раді повідомити, що керівництво Державної податкової служби України оперативно відреагувало на наше звернення, і ДПС зареєструвала всі податкові накладні ТОВ «ЄВРОПОЛІС ПРОПЕРТІ ХОЛДІНГ», що є власником ТРК «VICTORIA GARDENS» (м. Львів) та входить в групу компаній Dragon Capital, які не реєструвались з лютого 2020 року.

Висловлюємо подяку Раді бізнес-омбудсмена, Європейській Бізнес Асоціації та особисто пану Любченку, голові ДПС України, за допомогу у вирішенні цього прикрого непорозуміння та відновлення процесу податкового обліку в порядку, передбаченому законодавством України.

Приклади оперативного вирішення проблем іноземних інвесторів органами державної влади в Україні, на жаль, ще рідкісні, але подібна реакція керівництва ДПС України на конкретний випадок порушення прав платника податків дає привід для оптимізму, а також дозволяє понад 175 нашим орендарям спокійно вести свою діяльність.